KMO-portefeuille-audit

De KMO-Portefeuille is een steunmaatregel van de Vlaamse overheid die Vlaamse ondernemers een financiële tegemoetkoming geeft wanneer ze een beroep doen op advies of opleiding van een geregistreerde dienstverlener.

Vinçotte is aangesteld om als auditbureau te controleren of u aan de voorwaarden voldoet om als dienstverlener te worden geregistreerd.

Meer over KMO-portefeuille-audit:

Met meer gerichte steun aan welbepaalde domeinen wil de Vlaamse overheid de economie stimuleren.
Tijdens een KMO-portefeuille-audit wordt de werking van een kandidaat-dienstverlener getoetst aan de KMOP-norm. De volgende vijf basisvereisten komen aan bod:

  • de activiteiten;
  • bewijs van ervaring;
  • klantentevredenheid;
  • kennis KMO-Portefeuille;
  • integriteit en domein/pijler-specifieke competenties & vereisten.

De eisen van de KMOP-norm worden beoordeeld op basis van de manier waarop ze zijn georganiseerd en de aantoonbaarheid van de toepassing daarvan.

Voordelen KMO-portefeuille-audit

Een KMO-Portefeuille-geregistreerde dienstverlener wordt opgenomen in de database van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) en uw klanten krijgen subsidies wanneer ze een opleiding bij u volgen of advies bij u inwinnen.

Normen en wetgeving

  • het ministerieel besluit tot uitvoering van het besluit van de Vlaamse Regering van 19 december 2008 tot toekenning van steun aan kleine en middelgrote ondernemingen voor ondernemingsbevorderende diensten (gewijzigd op 30 maart 2016)
  • KMOP-norm

Meer informatie: www.vlaio.be


Toepassing KMO-portefeuille

Bedrijven die actief zijn in opleiding en advies.

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Jouw bericht werd succesvol verstuurd.

Het formulier kon niet verzonden worden, gelieve alle velden na te kijken.