U bevindt zich in de sector Maakindustrie & Logistiek

Verhoog comfort en gezondheid van uw medewerkers door betere luchtkwaliteit

Ondervinden uw medewerkers gezondheidsproblemen die mogelijk te wijten zijn aan stof, slechte ventilatie, te weinig thermisch comfort of een vochtige werkomgeving? Of wilt u nagaan of schimmels en bacteriën of zelfs de legionellabacterie een invloed hebben op de luchtkwaliteit in uw gebouwen?

Vinçotte screent uw infrastructuur om u uitsluitsel te geven over de oorzaak van gezondheidsproblemen die zich voordoen bij uw personeel.

Meer over comfort en gezondheid:

Luchtkwaliteit en welzijn op het werk zijn onderwerpen die steeds meer vragen doen rijzen. Om daar in alle objectiviteit een antwoord op te geven, heeft Vinçotte een meetprogramma uitgewerkt dat de belangrijkste klachten in het kader van het Sickbuildingsyndroom behandelt.

Onze dienst stelt maatregelen voor die aangepast zijn aan de klachten. Wij geven u advies om de problemen te verhelpen of gewoon om de situatie te verbeteren. Dankzij de samenwerking met gespecialiseerde laboratoria zoals het Wetenschappelijk Instituut Volksgezondheid en het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf geven wij u zowel bouwtechnisch als wetenschappelijk advies.

Voordelen comfort en gezondheid

Dankzij metingen en advies van Vinçotte verhoogt u de veiligheid van uw werkomgeving en het welzijn van uw personeel.

Normen en wetgeving

  • ARAB (Algemeen Reglement voor de Arbeidsbescherming)
  • Koninklijk besluit van 17 mei 2007 tot wijziging van het KB van 11 maart
  • 2002 betreffende de bescherming van de gezondheid en de veiligheid van de werknemers tegen de risico’s van chemische agentia op het werk
  • Het besluit van de Vlaamse regering van 11 juni 2004 betreffende de maatregelen tot bestrijding van de gezondheidsrisico’s door verontreiniging van het binnenmilieu
  • Het besluit van de Vlaamse regering van 9 februari 2007 betreffende de preventie van de veteranenziekte op voor het publiek toegankelijke plaatsen
  • De ISO-norm 7730: 2005 - Ergonomie van de thermische omgeving - Analytische bepaling en interpretatie van thermische behaaglijkheid door berekening van de PMV- en PPD-waarden en door criteria voor de plaatselijke thermische behaaglijkheid is eveneens van kracht voor deze dienst.

Toepassing comfort en gezondheid

Deze dienst is bedoeld voor elke werkgever die begaan is met de veiligheid van de werkomgeving en het welzijn van zijn personeel dat in kantoor- of bedrijfsgebouwen werkt.

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Contact

Stel uw vraag meteen aan het gespecialiseerde team binnen uw sector. U kan ons ook telefonisch bereiken via 02/674.57.11

Offerte button 2

Prijs, offerte of info nodig?

Vraag offerte of info aan
Afspraak button 2

Nieuwe afspraak aanvragen?

Maak afspraak
Planning button 2

Bestaande afspraak verplaatsen?

Wijzig afspraak
Customercare button 2

Vragen ivm uw factuur, verslag,..

Verslag, factuur...
Compliment button 2

Tevreden over ons?

Geef een compliment
Klacht button 2

Niet tevreden?

Meld een klacht
Andere button 2

Niet gevonden wat u zocht?

Meld het ons