U bevindt zich in de sector Gebouwen & Bouwsector

Installatie van een EPB-verwarmingsinstallatie, periodieke controle en verwarmingsaudit

Wilt u er zeker van zijn dat u uw verwarmings- en ketelinstallaties in alle veiligheid kan gebruiken en dat ze voldoen aan de regionale voorschriften? Wilt u het rendement van uw installaties controleren? Dan is Vinçotte, expert in verwarmingssystemen, uw ideale partner.

Controle voor ingebruikname

Volgens de Europese richtlijnen is het in elke regio verplicht een controle voor ingebruikname te laten uitvoeren. De Vinçotte-experten beschikken hiervoor over de juiste expertise en adviseren u bovendien over de te nemen maatregelen. Hieronder vindt u de verschillende regels per regio.

  • Wallonië:

In Wallonië moet de controle van installaties met een vermogen hoger dan 400 Kw door een erkende instantie gebeuren. Nadien zijn ook de periodieke controles verplicht. Vinçotte is dankzij zijn jarenlange ervaring voor beide uw aangewezen partner.

  • Het Vlaamse Gewest en Brussels Hoofdstedelijk Gewest:

In beide regio's moet allereerst het onderhoud uitgevoerd worden.

Audit van het verwarmingssysteem

U wilt uw energieverbruik verminderen, maar wel van evenveel comfort genieten? Schakel dan onze experten in voor een audit van uw verwarmingsysteem.

Dankzij deze dienst voldoet u niet alleen aan de regionale regelgeving, maar zorgt u er ook voor dat uw ketel- en verwarmingssystemen optimaal werken en dat ze geen risico op CO-vergiftiging vormen.

Tot slot zorgt u ervoor dat u uw energie optimaal en met een hoog rendement gebruikt.

Wetgeving

  • Besluit van de Vlaamse Regering van 08/12/2006 en aanpassingen
  • Besluit van de Vlaamse Regering van 29/01/2009 en aanpassingen

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Uw bericht werd succesvol verstuurd.

Het formulier kon niet verzonden worden, gelieve alle velden na te kijken.