U bevindt zich in de sector Gebouwen & Bouwsector

EPB-certificatie van tertiaire gebouwen in Brussel

De regionale wetgeving op het gebied van energieaudits verandert voortdurend en dat maakt het voor veel aannemers, ontwerpers of constructeurs vaak complex. Daarnaast neemt de vraag van consumenten over energieprestaties toe.

Vinçotte informeert u over de wetgeving en normen die in Brussel nageleefd moeten worden en adviseert u zodat u uw energieprestatiedoelstellingen kan bereiken.

U krijgt een certificaat volgens de geldende regelgeving. De Vinçotte-experten informeren en adviseren u ook graag over de EPB-eisen.

De EPB-certificering wijzigt in het algemeen regelmatig.

Alle up-to-date informatie kan u raadplegen op de website van Leefmilieu Brussel.

Bent u de eigenaar van een kantoor met een oppervlakte van meer dan 500 m² in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest? En bent u van plan om het te verkopen of te verhuren? Dan moet u in het bezit zijn van een EPB-certificaat (Energy Performance of Buildings) voor "tertiaire eenheden". Sinds 2011 is het verplicht om een tertiair EPB-certificaat te hebben wanneer u een goed op de markt brengt. Hierdoor kunnen potentiële kopers of huurders de energieprestaties vergelijken met de prestaties van andere panden op de markt.

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Uw bericht werd succesvol verstuurd.

Het formulier kon niet verzonden worden, gelieve alle velden na te kijken.