U bevindt zich in de sector Gebouwen & Bouwsector

Integratie van duurzaamheid in lastenboeken en aanbestedingen

Milieuduurzaamheidsverslag

De Vinçotte-experten helpen u om de mate van milieuduurzaamheid van uw constructie aan te passen aan uw ambities en budget. Ze bepalen ook de specificaties op basis van de mate van milieuduurzaamheid die u kiest. U ontvangt dan een rapport in de vorm van een milieuduurzaamheidstabel op basis van de TOTEM-tool (eventueel geïntegreerd in de toekomstige refB-referentie die compatibel moet zijn met Breeam). Deze beoordeling kan uitgevoerd worden in het kader van een volledig nieuw gebouw, de renovatie van een gebouw of de vervanging van belangrijke onderdelen zoals HVAC-ramen, verlichting, etc. De kenmerken van deze beoordeling zullen dan worden toegevoegd aan de lastenboeken.

Planning voor het vervangen van apparatuur

Bovendien kan een meerjarenstrategie worden uitgevoerd. Dit maakt het mogelijk om vervangingsinvesteringen in apparatuur en bouwmaterialen in te plannen.

Dankzij een duidelijk gedefinieerd lastenboek:

  • kunt u een goede reputatie opbouwen als duurzaam bedrijf.
  • kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten in een wereldeconomie.
  • kunt u zich voorbereiden op het ontstaan van nieuwe regelgeving inzake rapportage en verificatie van niet-financiële gegevens.
  • kunt u mogelijkheden identificeren om de CSR-prestaties van uw bedrijf te verbeteren. o kunt u uw marktpositie bevestigen en versterken door in te spelen op de trend naar duurzame overheidsopdrachten.

De regionale regelgeving is voortdurend in ontwikkeling. Afhankelijk van de locatie van het project kunt u zich informeren op de volgende regionale websites:

Deze dienst is bestemd voor alle professionals die werken in de vastgoedsector en die hulp wensen om hun project op een duurzame manier ontwikkeling te ontwikkelen.

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Uw bericht werd succesvol verstuurd.

Het formulier kon niet verzonden worden, gelieve alle velden na te kijken.