Keuring van installaties onder druk

Als exploitant van bepaalde drukinstallaties bent u er wettelijk toe verplicht deze periodiek te laten keuren om de veiligheid en de conformiteit ervan te kunnen garanderen.

Vinçotte is erkend om deze keuring bij u uit te voeren. Bovendien adviseren wij u in geval van problemen ook steeds over maatregelen die u kunt nemen om deze te verhelpen of te voorkomen.

Meer over keuring van installaties onder druk:

De Vinçotte-experten controleren uw constructiedocumenten en beoordelen hun conformiteit. Vervolgens verifiëren ze aan de hand van een markeercontrole, een controle van de veiligheidsafstanden en een controle van de werking van de veiligheidsvoorzieningen de algemene veiligheid van uw installatie.

Controleer voor de controle van de Vinçotte-experten of u een milieuvergunning heeft gekregen en bewaar een kopie voor onze eerste controle. Onze experten zullen dan ook nagaan of u aan de speciale voorwaarden voldoet.

Voordelen keuring van installaties onder druk

Wanneer u uw drukinstallaties regelmatig laat keuren door Vinçotte komt u niet alleen tegemoet aan uw wettelijke verplichtingen, u bent er zo ook zeker van dat ze veilig en conform functioneren.

Toepassing keuring van drukinstallaties

Beheerders van drukinstallaties

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Jouw bericht werd succesvol verstuurd.

Het formulier kon niet verzonden worden, gelieve alle velden na te kijken.