Indienststelling en periodieke keuring opslagtanks gevaarlijke vloeistoffen

Als exploitant van bovengrondse of ondergrondse opslagtanks van gevaarlijke vloeistoffen, waaronder bijvoorbeeld stookolie, bent u er wettelijk toe verplicht deze zowel bij indienststelling als periodiek te laten keuren om de conformiteit en veiligheid ervan te kunnen garanderen.

Vinçotte is erkend om deze keuring bij u uit te voeren. In geval van problemen adviseren wij u ook over maatregelen die u kunt nemen om deze te verhelpen.

Meer over indienststelling en periodieke keuring opslagtanks gevaarlijke vloeistoffen:

In het kader van milieuverontreiniging is het van essentieel belang dat uw opslagtanks regelmatig worden gekeurd door een hiertoe gemachtigde organisatie zoals Vinçotte. Wij controleren de algemene veiligheid van uw tanks, gaan na of de nodige veiligheidsafstanden worden gerespecteerd en of alle verplichte veiligheidsvoorzieningen aanwezig zijn.

Tijdens een eerste keuring kijken we ook uw milieuvergunning na zodat we op de hoogte zijn van speciale voorwaarden en deze ook kunnen controleren.

Voordelen indienststelling en periodieke keuring opslagtanks gevaarlijke vloeistoffen

Door een beroep te doen op Vinçotte voor de keuring van uw ondergrondse of bovengrondse opslagtanks voor gevaarlijke vloeistoffen komt u niet alleen tegemoet aan uw wettelijke verplichting, u bent er ook zeker van dat ze op een veilige manier kunnen gebruikt worden.

Toepassing indienststelling en periodieke keuring opslagtanks gevaarlijke vloeistoffen

  • particulieren
  • ondernemingen
  • overheid

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Jouw bericht werd succesvol verstuurd.

Het formulier kon niet verzonden worden, gelieve alle velden na te kijken.