U bevindt zich in de sector Energy & Process Industries

Vendor inspection shop services

Als exploitant, contractant of studiebureau bestelt u allerlei uitrustingen vanuit de hele wereld. Dat kunnen uitrustingen zijn die op zich staan of een reeks uitrustingen die deel uitmaken van een installatie of een complex project. Onze inspectiediensten verzekeren u dat uw bestellingen voldoen aan de technische en administratieve voorschriften.

Meer over 'Vendor inspection shop services':

Wanneer u twijfels heeft bij de conformiteit van de uitrusting die u elders heeft besteld, kunt u een beroep doen op Vinçotte om de goederen te inspecteren. Afhankelijk van uw noden stellen wij een team van inspecteurs samen die over de juiste kwalificaties beschikken om de veiligheid van uw productie te garanderen. Zowel op technisch vlak als qua wetgeving.

Vinçotte beschikt over een breed netwerk van buitenlandse kantoren die bemand worden door Vinçotte-inspecteurs. We kunnen dus eveneens een samenwerking opzetten om ook elders controles uit te voeren. Op uw vraag coördineren onze inspecteurs in het buitenland de inspectieactiviteiten van A tot Z.

Afhankelijk van de eisen wordt een gedetailleerd verslag, een attest of een eindcertificaat afgeleverd om de overeenstemming van het product met de vereiste bepalingen te bevestigen.

Vendor inspection shop services biedt u:

  • een gedetailleerd verslag: we bekijken of zowel het ontwerp, de fabricage, de beproevingen als de eindtoestand van het product aan de vereiste criteria voldoen. In ons verslag nemen we ook de gebreken op die we hebben geïdentificeerd.
  • technische bijstand: dankzij onze ervaring kunnen we fouten detecteren en begeleiden we u bij het zoeken naar een oplossing.

Door een langdurige relatie op te bouwen met onze klanten kunnen we zowel onze diensten als uw productieactiviteiten continu verbeteren.

Normen en wetgeving

Afhankelijk van het land van bestemming, de aard van het product en de bijzondere eisen van de klanten moeten reglementeringen (PED, etc.), normen (ASME, API, EN, ISO, NF, …) en diverse specificaties worden nageleefd. Vinçotte heeft als taak ervoor te zorgen dat daaraan wordt voldaan op een onafhankelijke, bekwame en transparante manier.

Toepassing 'Vendor inspection shop services'

  • Deze dienst is beschikbaar voor een brede waaier aan producten: ketels, warmtewisselaars, reactoren, kolommen, afsluiters, platen, buizen en vormstukken, pompen, compressoren, elektrische motoren,...
  • Uitbaters, hun contractanten, studiebureaus en leveranciers zijn potentiële klanten voor deze dienst.
  • Er kan zowel gewerkt worden met een kadercontract als met een specifiek contract per bestelling.

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Contact

Stel uw vraag meteen aan het gespecialiseerde team binnen uw sector. U kan ons ook telefonisch bereiken via 02/674.57.11

Offerte button 2

Prijs, offerte of info nodig?

Vraag offerte of info aan
Afspraak button 2

Nieuwe afspraak aanvragen?

Maak afspraak
Planning button 2

Bestaande afspraak verplaatsen?

Wijzig afspraak
Customercare button 2

Vragen ivm uw factuur, verslag,..

Verslag, factuur...
Compliment button 2

Tevreden over ons?

Geef een compliment
Klacht button 2

Niet tevreden?

Meld een klacht
Andere button 2

Niet gevonden wat u zocht?

Meld het ons