U bevindt zich in de sector Energy & Process Industries

Trillingsanalyse

U kunt een beroep doen op Vinçotte om als onafhankelijk partij trillingsmetingen, trillingsanalyses en een onderzoek naar trillingshinder uit te voeren. Met onze ruime ervaring en flexibele aanpak kunnen wij al uw machines en installaties aan een gedegen controle onderwerpen en dat zowel bij het ontwerp, in-service als na schadegevallen.

Meer over trillingsanalyse:

Vinçotte biedt u een brede waaier aan diensten voor roterende machines, zowel in de productiefase als bij de inwerkingstelling, bij schade of tijdens de revisiefase.

Wij zorgen er mee voor dat de technische voorschriften worden nageleefd wanneer u een bestelling plaatst bij een fabrikant, ondersteunen u bij een expertise na een schadegeval of onderzoeken uw machine terwijl ze werkt.

Als u een beroep doet op Vinçotte profiteert u van de multidisciplinaire expertise van een onafhankelijke controle-instelling. Of het nu gaat om compressoren, turbines, ventilatoren, elektrische motoren, pompen, tandwielkasten of andere roterende machines.

Voordelen trillingsanalyse

Wanneer u niet over de vereiste apparatuur beschikt of uw eigen personeel niet de juiste kwalificaties of ervaring heeft om zelf trillingsanalyses te doen, staat Vinçotte voor u klaar om als onafhankelijke partij deze onderzoeken bij u uit te voeren.

Normen en wetgeving

  • API, ISO 10816, fabrikantsnormen,...
  • DIN 4150, SBR, ISO 2631, ISO 5349
  • KB van 7 juli 2005 betreffende de metingen op het menselijk lichaam

Toepassing trillingsanalyse

  • particulieren
  • KMO's
  • industrie

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Contact

Stel uw vraag meteen aan het gespecialiseerde team binnen uw sector. U kan ons ook telefonisch bereiken via 02/674.57.11

Offerte button 2

Prijs, offerte of info nodig?

Vraag offerte of info aan
Afspraak button 2

Nieuwe afspraak aanvragen?

Maak afspraak
Planning button 2

Bestaande afspraak verplaatsen?

Wijzig afspraak
Customercare button 2

Vragen ivm uw factuur, verslag,..

Verslag, factuur...
Compliment button 2

Tevreden over ons?

Geef een compliment
Klacht button 2

Niet tevreden?

Meld een klacht
Andere button 2

Niet gevonden wat u zocht?

Meld het ons