Webinar Vinçotte Drones - 15/07 13:00

Sinds enkele maanden integreert Vinçotte meer en meer drones in haar activiteiten. Deze hoogwaardige technologie maakt het onder andere mogelijk om industriële gebieden die voor mensen moeilijk toegankelijk zijn visueel te inspecteren. Ook kan de operationele en economische efficiëntie van inspecties ermee verbeterd worden en bieden drone inspecties een nieuwe, nauwkeurigere en kwalitatief betere bron van informatie.

Bij Vinçotte hebben onze passie voor veiligheid en voortdurend streven naar kwaliteit ons ertoe gebracht veel verder te gaan dan alleen de integratie van drones in onze operaties. We hebben de tijd genomen om het hele inspectieproces te herbekijken door het te koppelen aan unieke digitale modules, waardoor we een optimaal evenwicht garanderen tussen onze geavanceerde expertise en de digitale exploitatie ervan. Het zijn dus niet zomaar inspecties met drones bij Vinçotte.

Tijdens dit nieuwe gratis webinar biedt Vinçotte u de mogelijkheid om vertrouwd te raken met drone inspecties, de voordelen en ook beperkingen beter te begrijpen, maar ook de transformatie die deze techniek kan brengen in het beheer van uw apparatuur. U krijgt ook de kans om verschillende concrete casestudies te ontdekken van dronemissies die Vinçotte bij haar klanten al heeft uitgevoerd. We hopen u te inspireren om op een veilige manier drone inspecties in uw bedrijf te lanceren.

Onze experts verwelkomen u graag op 15/07 van 13u tot 14u op het Drone Inspecties webinar van Vinçotte!

Schrijf u nu in!

Inschrijving >