21 maart Actualiteit

Vinçotte is Platinum Corporate Partner van IFMA

IFMA Belgium is de beroepsvereniging die meer dan 6000 Facility Management en Facilitaire Dienstverlening professionals bereikt.  Onder het motto ‘Learn, Connect, Advance’ wil IFMA fungeren als kenniscentrum voor haar leden. Daarenboven wil IFMA Belgium de FM-professional tot een hoger niveau tillen, binnen de onderneming en in de facilitaire wereld.

Deze 'knowledge based' filosofie wordt gedeeld via een actief netwerkplatform. Hiertoe genereert IFMA Belgium kennis door middel van werkgroepen en projecten, draagt ze kennis over door middel van opleidingen en content-evenementen, en voedt ze kennis door middel van netwerkevenementen en de verdere uitbouw van internationale contacten en samenwerking.

Facility Management omvat alle activiteiten die er toe bijdragen dat de werk- en leefwereld binnen de context van het beheer van gebouwen voor alle medewerkers optimaal verlopen.  Het betreft onder meer activiteiten zoals vastgoed- en contractbeheer, werkplekinvulling, onthaal, audio-visuele, verhuizingen, ondersteuning, industrieel onderhoud en schoonmaak, catering, veiligheid en mobiliteit, ICT, energiemanagement, afvalbeheer en zo veel meer,... en dit voor zowel privé ondernemingen als voor de overheid, de non-profit en de zorgsector.

Vinçotte's Business Unit Building is uiteraard ook nauw betrokken bij het beheer van gebouwen zelf, denk maar aan de controle van de liften maar wordt ook meer en meer geconsulteerd om advies te verstrekken. Wij zijn dan ook  blij het Platinum partnership met IFMA te kunnen aankondigen om dichter bij onze klanten Facility Managers te staan en onze dienstverlening naar Facility Managers nog te kunnen verbeteren. 

Onze oplossingen voor Facility Managers vindt u hier! Uiteraard zullen we aanwezig zijn op elk evenement, om te beginnen op de FM-Day - Congres en vakbeurs op 29 maart 2018.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en we houden u up-to-date!

Inschrijven