14 februari Actualiteit

Vinçotte helpt Innoptus Solar Team met Digi-Tags oplossing

Vorige week kwamen onze Digi-Tags experts samen met het Innoptus Solar Car team om te kijken hoe we voor hen een verschil kunnen maken bij het organiseren van hun project.

Na een korte presentatie van de meest gebruikte functionaliteit van onze Digi-Tags asset safety management tool, vroegen we het Innoptus team wat hun huidige wensen en behoeften zijn als het gaat om het beheren van hun aanzienlijke inventaris aan gereedschap en onderdelen.

Het team sprak over hun frustraties bij het bepalen of items in transit, in opslag of in de werkplaats zijn, en hoeveel verbruiksartikelen (lijm, schroeven, banden, batterijen...) er nog zijn en in welke staat ze verkeren, wat allemaal vaak veel kostbare tijd kost om te controleren.

Met alle must-haves en nice-to-haves op een rijtje zal het Digi-Tags development team nu beginnen met de ontwikkeling van de meest haalbare verzoeken. In de tussentijd zal het Innoptus team moeten beslissen welke items getagd gaan worden. Eind maart wordt de Solar Car terug verwacht uit Australië en dan kan het taggen van alle items beginnen wanneer de container wordt uitgeladen.

Drukke weken in het vooruitzicht voor het Digi-Tags team van Vinçotte en Innoptus.