14 oktober Actualiteit

Ontdek onze diensten in de bouw- en vastgoedsector

Elk jaar ontmoeten honderden top professionals uit de vastgoedsector elkaar tijdens het grote partner event van UPSI/BVS. Vinçotte is daarbij uiteraard ook aanwezig want bouwen aan morgen, dat doen we samen met onze klanten. Tienduizenden bedrijven uit de bouw- en vastgoedsector vertrouwen daarvoor op Vinçotte's gespecialiseerde business unit Building.

Elk contact met Vinçotte is het begin van iets moois, een engagement naar een steeds veiligere en efficiëntere samenleving. Wij bouwen samen met u en met onze vele partners. En dat doen we al van voor dag één van uw project. Samen bouwen we aan de toekomst.

Een toekomst die wij nu al voor ons zien. Met onze expertise doorheen het hele bouwproces weten wij waar de knooppunten zullen liggen en hoe we ze kunnen voorkomen. Van in het begin.

Vertrouw daarvoor op Vinçotte. Je hebt aan ons een degelijke partner, in advies en in actie. Acties zijn immersmeer waard dan alleen maar woorden.

Bekijk hieronder de video:

Doe beroep op Vinçotte bij elke fase van het gebouw. Bij constructie, beheer en zelfs bij afbraak is Vinçotte de aangewezen partner.

Ontdek hier hoe we u kunnen ontzorgen

Dit bericht werd origineel gepost op 30/11/17

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en we houden u up-to-date!

Inschrijven