Lancering Dosiclient, het digitale dosimetrie portaal van Vinçotte Controlatom 

Dosiclient is het nieuwe online customer portal van Vinçotte Controlatom waarop u al uw dosimetrie kunt raadplegen en beheren. Dosiclient is ontworpen met als doel om dit beheer zo efficiënt mogelijk te maken en zo uw administratieve taken omtrent dosimetrie te vergemakkelijken.

Een overzicht van alle functies vindt u hier.

Nieuwe versie van het digitale dosimetrie portaal, Dosiclient #

Digitalisatie is van groot belang bij Vinçotte Controlatom, zo bestaat het dosimetrie portaal Dosiclient al sinds 2009. Doorheen de jaren zijn er verschillende updates geweest van het portaal en we achten de tijd rijp om ook in 2022 een grondig herwerkte versie te lanceren. Zo heeft het dosimetrie portaal niet enkel functionele updates gehad, maar ook een totale nieuwe look. Deze nieuwe versie stelt u in staat om nog makkelijker al uw dosimetrie te kunnen opvolgen in een efficiënte online omgeving.

Wat is er allemaal nieuw ? #

De meest zichtbare aanpassing van het dosimetrie portaal is de algemene look. In de voorgaande versie van Dosiclient was zeer veel informatie beschikbaar in hetzelfde scherm waardoor het niet altijd overzichtelijk was. Daarom hebben we ervoor gekozen om de online omgeving te vereenvoudigen zodat deze veel gemakkelijker en intuïtiever is in gebruik.

Buiten het visuele aspect zijn er ook verschillende extra functionaliteiten bijgekomen die de gebruiksvriendelijkheid bevorderen zoals:

  • het dashboard waarin alle wijzigingen makkelijk opgevolgd kunnen worden
  • de export mogelijkheid waarmee alle individuele blootstellingstabellen zowel voor het huidige jaar als voor de afgelopen 2 jaren geëxporteerd kunnen worden

Om u optimaal te ondersteunen in het gebruik van Dosiclient zijn er nu verschillende documenten beschikbaar binnen het dosimetrie portaal:

  • brochures over de praktische aspecten van dosimetrie
  • een uitgebreide handleiding

Buiten deze documenten hebben we ook een e-learning ontwikkeld zodat u op uw eigen tempo kennis kunt maken met alle aspecten van de nieuwe versie van Dosiclient.

Meer info nodig?

Meer informatie over Dosiclient en dosimetrie bij Vinçotte Controlatom

Ga naar Dosiclient