14 juni Oplossingen

Nieuwe didactische cabine van Vinçotte maakt werken met hoogspanning veiliger

Op zoek naar een opleiding HS om in reële omstandigheden de juiste handelingen te trainen, de juiste vragen te stellen en in alle veiligheid te interveniëren?  Zoek niet langer en schrijf meteen in!

Als zaakvoerder sta je uiteraard in voor de veiligheid van uw medewerkers. Het vakbekwaam schakelen in een hoogspanningscabine vraagt dan ook de nodige aandacht binnen uw onderneming. Daarom is het van cruciaal belang om de kennis en ervaring met hoogspanning van uw technische medewerkers te onderhouden en nieuwe technici op te leiden.

 

Net om deze reden, heeft Vinçotte Academy een nieuwe didactische cabine ontwikkeld zodat uw medewerkers op een veilige manier en in reële omstandigheden kunnen getraind worden, zonder dat uw bedrijf de eigen hoogspanningsvoorziening moet onderbreken. De installatie is voornamelijk bedoeld voor BA4/BA5-onderhoudstechnici die zich moeten bijscholen in elektrische werken.

Didactischecabine_VA_carrousel_165805.jpg

De cabine staat op de site van Vinçotte in Gembloux en vormt een nuttige aanvulling bij de didactische HS-trailer die al verschillende jaren rondrijdt. De cabine telt 5 cellen die verschillende types van uitrustingen vertegenwoordigen en biedt plaats aan zes deelnemers en een lesgever.

 

Klant UCL (Université Catholique de Louvain) heeft onlangs als eerste de nieuwe didactische cabine in gebruik genomen. Lees hier hun ervaring.

 

Heeft u interesse voor een opleiding over werken met hoogspanning? Schrijf dan nu al in voor deze opleiding op woensdag 13-09-2017 of donderdag 16-11-2017 of vraag een offerte aan om uw medewerkers ter plaatste bij u te trainen met behulp van onze mobiele hoogspanningswagen van Vinçotte Academy.

Wij hopen uw medewerkers alvast te mogen ontmoeten tijdens één van onze opleidingen.>> Schrijf hier in

>> Vraag een offerte aan

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en we houden u up-to-date!

Inschrijven