Kiwa en Twintag lanceren wereldwijd partnerschap via Digi-Tags om Asset Safety Management te transformeren

Het is van cruciaal belang om de veiligheid en naleving van uw activiteiten te garanderen. In de snel evoluerende industrie van vandaag is een nieuwe innovatieve oplossing noodzakelijk.

Daarom kondigt Kiwa met trots de wereldwijde lancering van Digi-Tags, een product van Vinçotte, aan: een geavanceerd hulpmiddel dat is ontworpen om een revolutie teweeg te brengen in het veiligheidsbeheer van bedrijfsmiddelen. Deze geavanceerde oplossing is speciaal ontwikkeld om bedrijven in staat te stellen hun veiligheidsprotocollen en operationele efficiëntie op ongekende wijze te verbeteren.

Eric Laan, Digital Lead bij Kiwa legt uit: "Ontwikkeld in samenwerking met datatechleider Twintag, is Digi-Tags op maat gemaakt voor de Testing, Inspection, and Certification (TIC) industrie, en dient als centraal platform voor het integreren van verschillende soorten inspectiegegevens. Het brengt gemak en gebruiksgemak in de wereld van asset safety management."

"Dit wereldwijde partnerschap maakt deel uit van onze bredere digitale strategie," bevestigt Luc Leroy, CEO van Kiwa.


"Niet alleen breiden we het Digi-Tags-aanbod uit naar andere geografische regio's, we zullen ook nieuwe aanbiedingen blijven creëren die inzicht en duidelijkheid geven in producten die door Kiwa zijn getest en gecertificeerd."

"We zijn verheugd om onze Digi-Tags samenwerking met Kiwa een boost te geven", stelt Alexander Carpentier, CEO van Twintag. "Dit partnerschap vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal als we het beheer van veiligheidsmiddelen in verschillende industrieën opnieuw vormgeven door de innovatieve digitale taggingtechnologie van Twintag te combineren met de expertise van Kiwa op het gebied van veiligheid en naleving."

Testen, inspectie en certificering heruitvinden door technologische innovatie #

Technologische mogelijkheden veranderen de manier waarop test-, inspectie- en certificeringsactiviteiten worden uitgevoerd als gevolg van het veranderende landschap. Kiwa verkent voortdurend nieuwe manieren om zaken te doen met klanten, partners (zoals Twintag) en universiteiten.

Digi-Tags is een voorbeeld van deze trend en vertegenwoordigt een recente vooruitgang in de digitale inspectie- en testsector. Het betekent een stap in de richting van een meer digitaal gestuurde toekomst.

Maar wat is nu eigenlijk Digi-Tags? #

Digi-Tags is een nieuw hulpmiddel om veiligheidsinformatie en inspectiegegevens efficiënter te beheren. Elk bedrijfsmiddel dat geïnspecteerd wordt, krijgt een unieke Digi-Tag. Deze tag biedt snelle toegang tot cruciale details zoals inspectieanalyses en onderhoudstaken via een eenvoudige scan op een smartphone, waardoor de efficiëntie en het gebruiksgemak worden verbeterd. Door de nadruk te leggen op veiligheid zijn vertrouwelijke gegevens alleen toegankelijk via geautoriseerde gebruikersaccounts, wat een veilige ervaring garandeert.

"Digi-Tags introduceert een belangrijke vooruitgang in asset management", zegt Jonas Van hove, Global Program Manager Digi-Tags. "Door een unieke digitale ID toe te kennen aan elk bedrijfsmiddel, maakt Digi-Tags het eenvoudiger om een bedrijfsmiddel van begin tot eind te beheren. Door gegevens te analyseren levert onze applicatie sneller en efficiënter inzichten op dan traditionele oplossingen."

Aan de slag met Digi-Tags

Zet de eerste stap naar het verbeteren van uw asset management door onze online hub, Connect by Kiwa, te bezoeken.

Ontdek de werkelijke impact van Digi-Tags zoals onze tevreden klanten die met u delen. Duik in onze casestudies voor meer informatie over hun succesverhalen.

Ga naar Connect by Kiwa

Over Kiwa #

Wij zijn Kiwa. Met onze assurance-, test-, inspectie-, certificatie-, trainings-, advies- en datadiensten creëren we vertrouwen in de producten, diensten, processen, (management)systemen en medewerkers van onze klanten. Dat doen we in uiteenlopende marktsegmenten, variërend van bouw en energievoorziening tot drinkwater, gezondheidszorg, food, feed & farming. Expertisegebieden zijn onder andere managementsystemen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en laboratoriumtests.

We hebben klanten in de productie- en procesindustrie, (zakelijke) dienstverlening, publieke en private nutsbedrijven, overheden en internationale instellingen.

Bij Kiwa werken meer dan 10.000 mensen in meer dan 40 landen, in Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika en Oceanië. Sinds 2021 zijn we lid van SHV Family of Companies.

Over Twintag #

Twintag loopt voorop in oplossingen voor digitale transformatie en is gespecialiseerd in slimme taggingtechnologie die fysieke bedrijfsmiddelen verbindt met digitale gegevens. Door gebruik te maken van de kracht van Twintag kunnen bedrijven nieuwe niveaus van inzicht, efficiëntie en betrokkenheid bij hun bedrijfsmiddelen ontsluiten. De intuïtieve en schaalbare oplossingen van Twintag zijn ontworpen voor een breed scala aan industrieën, van productie en logistiek tot detailhandel en daarbuiten. Toegewijd aan innovatie en uitmuntendheid stelt Twintag klanten in staat hun activiteiten te stroomlijnen, klantervaringen te verbeteren en duurzame groei te realiseren door de strategische toepassing van verbonden producttechnologieën.