Vinçotte news blog

Follow us on our blog and stay up to date!
Nov29

Informatie over het AREI en uitvoeringsbesluiten, bescherming tegen elektrische schokken, veiligheidsinstructiekaarten, praktijkdossiers… U vindt het allemaal terug op de handige website Electrosafe.be.

Read more
Oct18

Snel en efficiënt vinden wat je zoekt. Meteen bij de juiste persoon terecht kunnen met je vragen. Onmiddellijk correcte informatie ontvangen. Als eerste op de hoogte zijn van de actualiteit in uw business. Wellicht zijn deze 4 zaken ook voor u belangrijk. Ontdek daarom vandaag nog onze nieuw website. Met uw gepersonaliseerde account ...

Read more
Sep20

Gisterenavond verkoos Agoria de preventieadviseur van het jaar. Alvast een dikke proficiat aan Kirsten Vanleeuw, hoofd van de interne dienst bij Borealis in Kallo!

Ook bij Vinçotte dragen we veiligheid hoog in het vaandel. We helpen je graag verder met preventie-analyses in je bedrijf.

Lees meer

Read more
Nov10

Carrefour Belgium maakt deel uit van de Carrefour Group, één van de toonaangevende retailers ter wereld. Carrefour engageert zich elke dag om zorg te dragen voor haar klanten, maar ook voor haar medewerkers en voor de planeet. Hier staan duurzame lange termijn- relaties centraal en zo ook met Vinçotte Agrifood.

Read more
  • 1
  • 2