Vinçotte news blog

Follow us on our blog and stay up to date!
Jun12

Die is van onschatbare waarde voor elk bedrijf. En dat wist onze klant Brussels Airport ook. Zij sleepten op 19 mei de Facility Award 2017 in de wacht, uitgereikt door IFMA (International Facility Management Association). Een dikke proficiat!

Lees hier hun winnende case

arrow-bright.png
Read more
May24

Strukton Rail – onderdeel van de Strukton Groep – biedt een uitgebreid servicepakket aan op het vlak van railinfrastructuur, spoorvoertuigen en mobiliteitssystemen. In België telt het onder meer Infrabel, De Lijn, TEC en MIVB onder zijn klanten, maar ook in tal van andere landen staat het bedrijf in voor het ontwerp, de bouw, het onderhoud en de exploitatie van geavanceerde spooroplossingen. Om de veiligheid en kwaliteit van zijn indrukwekkende machinepark te garanderen en tegelijk verder te bouwen aan een breed gedragen veiligheidscultuur, klopte Strukton Rail in 2015 aan bij Vinçotte.

Read more
May08

Het bedrijf drukt voortaan 100% CO2 neutraal: van prepress tot afwerking en levering! Hiervoor ontvingen ze het CO2-Neutral label. Samen met CO2logic kan Vinçotte ook u begeleiden bij het realiseren van uw CO2-neutraal bedrijf. CO2logic berekent uw huidige CO2-uitstoot, identificeert de opties om deze uitstoot te reduceren en selecteert een duurzaam project waarmee u uw resterende uitstoot kan compenseren. Vinçotte valideert dit proces waardoor u het CO2 Neutral Label ontvangt.

Read more
Mar22

Op 20 maart 2013 behaalde industriële wasserij St-Joris als eerste bedrijf in België het SR10-certificaat en bewijst hiermee zijn maatschappelijk engagement naar de gemeenschap. En dit met de felicitaties van Vinçotte, die zo de kick-off gaf van een nieuwe certificatieprocedure, een zeer waardevol buitenbeentje in zijn hoofdzakelijk technische certificatenportefeuille.

Read more