Initiële en periodieke controle van veiligheidsverlichting (controle werking, luxmetingen)

Om een veilige stopzetting van de activiteiten en een vlotte evacuatie te verzekeren, dient in elk gebouw een goed geïnstalleerde en goed werkende veiligheidsverlichting aanwezig te zijn. Maar… waar moeten we deze plaatsen? Hoe sterk moet deze branden? En wat bij stroomuitval? En eens geïnstalleerd, blijft de veiligheidsverlichting dan eeuwig meegaan?

Dit zijn allemaal vragen waarbij we u als Vinçotte kunnen helpen. We bekijken plannen of de situatie ter plaatse en geven u advies op basis van geldende wetgeving en codes van goede praktijk. Ook kunnen we de nodige luxmetingen en periodieke testen uitvoeren. Op deze manier kan u met een gerust hart over de veiligheid van de gebruikers van uw gebouw waken.

Onze experten nemen uw plannen onder de loep en geven aan waar u veiligheidsverlichting moet voorzien. Als de veiligheidsverlichting al geïnstalleerd is, controleren we of dat goed gebeurd is en of deze goed werkt.

We geven u advies op basis van de geldende wetgeving en codes van goede praktijk. We kunnen ook de nodige luxmetingen en periodieke testen uitvoeren.

Vinçotte controleert of uw veiligheidsverlichting goed geïnstalleerd is en goed functioneert.

Voordeleninitiële en periodieke controle van veiligheidsverlichting (controle werking, luxmetingen)

Na onze nauwgezette controle maken wij een gedetailleerd rapport op met onze conclusies. Zo bent u er zeker van dat alles in het geval van een evacuatie vlot en volgens de geldende wetgeving verloopt.

Normen en wetgeving

  • KB Basisnormen
  • KB Brandpreventie op de arbeidsplaatsen
  • NBN EN 1838

Zowel bij het plaatsen of vervangen van veiligheidsverlichting, als bij het opvolgen van de status van bestaande veiligheidsverlichting.

Interested in this solution? Contact us!

Contact

Ask your question directly to the specialised team within your sector.

Offer button

Need more info or a qoute?

Request info or qoute
vinçotte jobs

Apply for a job?

Working for Vinçotte