Vinçotte.com

Onze laboratorium activiteiten

Vinçotte beschikt over een eigen laboratorium om u te helpen bij materiaalanalyse, schadegevallen, periodieke opvolging van de toestand van uw materiaal (bvb. bij kruip - wanneer wordt het kritisch?), bij de aankoop van materieel of bij de beproeving van materiaal.

Ons laboratorium biedt u ook de mogelijkheid om uw producten te laten certifiëren. Als onafhankelijk organisme kan dit een meerwaarde voor uw producten betekenen, vooral in domeinen waarin veiligheid een cruciale rol speelt.

Passie, vertrouwen, een degelijke reputatie en inspiratie zijn sleutelwoorden van het labo. Om dit waar te maken, beschikken wij over een uitgebreid, dynamisch team van techniekers en ingenieurs.

Gezien onze multidisciplinaire kennis kunt u in vele gevallen met "one stop shopping" de oplossing vinden binnen de groep Vinçotte. Onze mogelijkheden zijn heel divers. Bent u op zoek naar een specifieke serviceverlening, die niet terug te vinden is op onze website? Wij staan graag te uwer beschikking om u verder te helpen of om een nieuwe uitdaging aan te gaan!