Vinçotte.com

Keuring van tenten voor evenementen

De zomer is in het land, dus ook de festivals, trouwfeesten, scoutskampen,... zijn volop aan de gang. Van muziekfestijnen met internationale allure tot gezellige dorpspodia: tijdens de zonnigste weken van het jaar is er aan muzikale levendigheid geen gebrek. Reden te meer om vermijdbare ongevallen geen domper op de feestvreugde te laten zijn …

Feest met een gerust hart: laat uw tenten keuren.

Voor de zomerevenementen worden tenten in de meest uiteenlopende formaten opgetrokken. Dat een juiste opbouw daarbij cruciaal is, hoeven we u niet te vertellen. Verbindingselementen of grondankers foutief gebruiken houdt bijvoorbeeld al ernstige stabiliteitsrisico’s in. En ook de ondergrond of het weer vormen riscofactoren.

Daarom neemt Vinçotte een deel van de organisatiestress van uw schouders met drie types van kwaliteitsvolle veiligheidsnazichten:

Grote evenementen
Verschillende type tenten
 

Tent

U organiseert een groot evenement met meerdere grote tenten van verschillende types en/of complexe structuren zoals podia, al dan niet overdekt, stellingtorens, licht en geluidbruggen, food stands, containerstructuren enz...? De Vinçotte ingenieurs controleren de correcte opbouw volgens stabiliteitsberekeningen.

» Meer info

Evenementen
Tenten type pagode, kader- en circustent

Tent

U organiseert een evenement met één of meerdere tenten die allemaal van het type pagode, kader-, of circustent zijn? De Vinçotte ingenieurs controleren de correcte opbouw en stabiliteit.

» Bereken uw prijs

Evenementen
Tenten type dubbeldeck- of opblaasbaar

Tent

U organiseert een evenement met een of meerdere tenten die niet van het type pagode, kader-, of circustent zijn? De Vinçotte ingenieurs controleren de correcte opbouw en stabiliteit.

» Bereken uw prijs