De ISO 22000-norm is een managementsysteem voor voedselveiligheid. Ondernemingen in de levensmiddelenindustrie die volgens de ISO 22000-norm zijn gecertificeerd kunnen aantonen dat hun producten op een kwaliteitsvolle manier werden geproduceerd en veilig geconsumeerd kunnen worden.
Vinçotte is erkend om uw onderneming te auditeren en na een positieve evaluatie te certificeren. In geval van tekortkomingen adviseren wij u bovendien over maatregelen die u kunt nemen om deze te verhelpen en alsnog uw ISO 22000-certificaat te behalen.
Door de sectorale ervaring van onze auditoren kunnen zij zich prima verplaatsen in uw situatie en reële afwegingen maken bij de beoordeling van uw HACCP-systeem en managementsysteem. Door hun expertise zijn zij een prima gesprekspartner voor uw organisatie en dragen zij bij aan bewustwording van uw medewerkers.
Wanneer u een beroep doet op Vinçotte om uw kwaliteitsmanagementsysteem te laten auditeren volgens de ISO 22000-norm, bieden wij u: