Team Food & Agri

We stellen graag ons Customer Service team aan u voor:

Steffi Gaelens #

Assistant teamlead, 6 jaar bij Vinçotte

"Ik doe de planning: het klantenpakket verdelen over auditoren. Verder heb ik heel wat ondersteunende functies zoals de kwalificaties van auditoren managen. Daarbij regel ik ook i.s.m. de quality manager en het Nederlandse competence center de bijscholing om meer kwalificaties te behalen. Ik check ook nog altijd de offertes voor ze naar de klant gaan en ben dus in permanent contact met customer service."

Wat doe je in het weekend?

Ik speel tennis in een club. Ik volg elke week les en speel 1 uur. In de winter is dat binnen. En ik heb een uit de hand gelopen interesse: musicals kijken.

Weetje

Vroeger zong ik ook op podia, zowel bij amateur- als professionele gezelschappen.


#

Inge Van Tichelen #

Customer Service, 6 jaar bij Vinçotte

"Ik ben de link tussen de klant, het systeem en de auditor.Ik werk vooral op klanten in de food (groenten, fruit, chocolade koeken) en feed.

Wat doe je in het weekend?

Zwemmen en wandelen. Bij dat laatste begin ik gewoon te stappen tot ik verloren gelopen ben en probeer ik daarna terug te geraken.Maar eigenlijk ga ik het liefst op café want ik ben bierliefhebber. Die hobby gaat van een terrasje doen tot het bezoeken van heuse bierfeesten.

Weetje

Ik volgde een opleiding Geuze brouwen en nu ben ik alles aan het verzamelen om mijn eigen microbrouwerij te starten.


#

Lindsay Vanderveken #

Customer Service, 10 jaar bij Vinçotte

"Ik werk vooral met klanten in de secundaire sector. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor klanten en biedt ondersteuning voor auditoren. Eigenlijk zorg ik er vooral voor dat alles vlot blijft lopen."

Wat doe je in het weekend?

Het weekend betekent voor mij ontspanning. Ik ben mama van een dochter van 7 jaar en we proberen zoveel mogelijk dingen samen te doen. Liefst buiten. Fietsen en wandelen doen we het vaakst.

Weetje

Ik kijk soms in de winkel of ik producten van klanten zie liggen. Als ik op de baan ben en ik zie een vrachtwagen van een klant passeren, ben ik altijd een beetje trots.


#

David Szalai #

Customer Service, 3 jaar bij Vinçotte

"Ik beantwoord de e-mails die op het centrale adres binnenkomen en stuur de moeilijkere vragen door naar de experten. Verder volg ik klanten op van A tot Z. Ik werk vooral met klanten in de secundaire sector, meer specifiek voor de vleesklanten. Daarnaast werk ik ook met heel wat klanten in de primaire sector die dierenvoeding produceren (feed)."

Wat doe je in het weekend

"Gamen! Vaak 8u aan een stuk, met 3 schermen en een echte gamestoel. Heel cliché dus. Maar ik kom ook buiten, hoor. Mijn buitenhobby is natuurfotografie en sinds corona bezoek ik Belgische steden, meestal in Wallonië. Ik wist niet dat er in ons land zoveel moois te ontdekken was."

Weetje

"Omdat urenlange gamen vaak problemen geeft in een relatie leek het me de beste oplossing om mijn partner ook te leren gamen. Ze zit dus nu meestal naast me, maar ze speelt andere games."