Team Food & Agri

We stellen graag ons Customer Service team aan u voor:

Steffi Gaelens #

Assistant teamlead, 5 jaar bij Vinçotte

"Ik doe de planning: het klantenpakket verdelen over auditoren. Verder heb ik heel wat ondersteunende functies zoals de kwalificaties van auditoren managen. Daarbij regel ik ook i.s.m. de quality manager en het Nederlandse competence center de bijscholing om meer kwalificaties te behalen. Ik check ook nog altijd de offertes voor ze naar de klant gaan en ben dus in permanent contact met customer service."

Wat doe je in het weekend?

Ik speel tennis in een club. Ik volg elke week les en speel 1 uur. In de winter is dat binnen. En ik heb een uit de hand gelopen interesse: musicals kijken.

Weetje

Vroeger zong ik ook op podia, zowel bij amateur- als professionele gezelschappen.


#

Inge Van Tichelen #

Customer Service, 5 jaar bij Vinçotte

"Ik ben de link tussen de klant, het systeem en de auditor.Ik werk vooral op klanten in de food (groenten, fruit, chocolade koeken) en feed.

Wat doe je in het weekend?

Zwemmen en wandelen. Bij dat laatste begin ik gewoon te stappen tot ik verloren gelopen ben en probeer ik daarna terug te geraken.Maar eigenlijk ga ik het liefst op café want ik ben bierliefhebber. Die hobby gaat van een terrasje doen tot het bezoeken van heuse bierfeesten.

Weetje

Ik volgde een opleiding Geuze brouwen en nu ben ik alles aan het verzamelen om mijn eigen microbrouwerij te starten.


#

Lindsay Vanderveken #

Customer Service, 9 jaar bij Vinçotte

"Ik werk vooral met klanten in de secundaire sector. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor klanten en biedt ondersteuning voor auditoren. Eigenlijk zorg ik er vooral voor dat alles vlot blijft lopen."

Wat doe je in het weekend?

Het weekend betekent voor mij ontspanning. Ik ben mama van een dochter van 7 jaar en we proberen zoveel mogelijk dingen samen te doen. Liefst buiten. Fietsen en wandelen doen we het vaakst.

Weetje

Ik kijk soms in de winkel of ik producten van klanten zie liggen. Als ik op de baan ben en ik zie een vrachtwagen van een klant passeren, ben ik altijd een beetje trots.


#

David Szalai #

Customer Service, 1,5 jaar bij Vinçotte

"Ik beantwoord de e-mails die op het centrale adres binnenkomen en stuur de moeilijkere vragen door naar de experten. Verder volg ik klanten op van A tot Z. Ik werk vooral met klanten in de secundaire sector, meer specifiek voor de vleesklanten. Daarnaast werk ik ook met heel wat klanten in de primaire sector die dierenvoeding produceren (feed)."

Wat doe je in het weekend

"Gamen! Vaak 8u aan een stuk, met 3 schermen en een echte gamestoel. Heel cliché dus. Maar ik kom ook buiten, hoor. Mijn buitenhobby is natuurfotografie en sinds corona bezoek ik Belgische steden, meestal in Wallonië. Ik wist niet dat er in ons land zoveel moois te ontdekken was."

Weetje

"Omdat urenlange gamen vaak problemen geeft in een relatie leek het me de beste oplossing om mijn partner ook te leren gamen. Ze zit dus nu meestal naast me, maar ze speelt andere games."


#

Roos De Witte #

Customer Service Manager Agri & Food, 4 jaar bij Vinçotte en sinds 3 jaar in deze job

"Ik stuur het customerserviceteam aan. Dat wil zeggen dat ik de flow van de certificatie vlot moet laten lopen. De customerservicemedewerkers kennen de klanten heel goed en blijven het aanspreekpunt. Ik kom eerder tussen als het over grotere klanten, groepsoffertes of een auditcyclus op groepsniveau bij de klant gaat. Ik heb ook een soort liaisonfunctie tussen onze business unit en de ondersteunende diensten van Vinçotte zoals finance of de andere business units."

Wat doe je in het weekend?

"Ik ben een natuurmens. Ik ben dus vaak buiten. Ik heb een groenten- en ook een bloementuin dus het stopt nooit. Als ik niet in de tuin zit, ga ik wandelen en fietsen of zorg ik voor onze hond en kat."

Weetje

"Als ik verlof heb, ga ik op reis met de tent en kook en eet ik graag gezond met een voorkeur voor lokale producten. Voeding is echt een passie; ik zoek altijd producten zonder additieven."


#

Frederic Mingelgrün #

Business Unit Manager Agri & Food, 3 jaar bij Vinçotte

"Begin dit jaar heb ik de BU overgenomen. Ik heb alles moeten leren want dit is echt een sector apart. Mijn hoofdtaak is het aansturen van 30 mensen. Dat gebeurt nu vooral van thuis. Ik ben zelf geen expert maar ik heb ondertussen wel de basiskennis onder de knie en ik ken de pijnpunten en moeilijkheden van onze klanten."

Wat doe je in het weekend?

Dat is niet moeilijk: sporten! Meer bepaald lopen… Dat doe ik elke dag. Vroeger liep ik langere afstanden zoals de 20 km van Brussel, maar tegenwoordig loop ik meer korte afstanden op de piste met focus op snelheid. Naast lopen ga ik ook regelmatig tennissen, zowel in de zomer als in de winter. Ik doe dat altijd samen met vrienden. Dat is sportief en sociaal tegelijk.

Weetje

Ik betrap er mezelf op dat ik in het weekend al wel eens naar de samenstelling en nutriscore van producten kijk. Of erger nog: ik zoek in de winkel wel eens naar fouten op het etiket van een product. Vaak zijn dat fouten tegen de taalwetgeving.