U bevindt zich in de sector Energie & andere Procesindustrieën

Audit van de collectieve en persoonlijke beschermingsmiddelen in het kader van constructiewerkzaamheden

Wilt u gevaarlijke situaties vermijden? Onze experten analyseren uw beschermingsmiddelen. Ze beschikken over de nodige expertise en ervaring om risico’s op te sporen en zo te voorkomen.

In functie van de gegevens die onze experten verkregen hebben in samenspraak met de aannemer voeren ze risicoanalyses uit op uw verschillende beschermingsmiddelen (afhankelijk van de situatie waarin ze gebruikt worden). Onze analyses gebeuren steeds in functie van de activiteit.

De twee meest voorkomende diensten die we hier uitvoeren zijn:

  • Het controleren of nagaan van de valbeveiliging.
  • De ademhalingsbescherming (aanraking met schadelijke stoffen vermijden).

Samenwerken met Vinçotte biedt u het voordeel van een uitgebreide knowhow binnen één bedrijf. Wanneer er een andere controle, inspectie, bijstand nodig zou zijn kan er hiervoor zeer snel beroep gedaan worden op experten uit andere disciplines.

Zo kunnen we bijvoorbeeld beroep doen op ons labo wanneer er bepaalde zaken vastgesteld worden of kunnen er bijkomende metingen uitgevoerd worden. Bovendien kan u rekenen op de jarenlange ervaring van onze experten.

Dankzij deze dienst bent u beter in staat gevaarlijke situaties te voorkomen en zo het welzijn van iedereen te garanderen.

Wetgeving

  • ARAB
  • Codex toegepast in het kader van tijdelijke en mobiele bouwplaatsen

Deze dienst is bedoeld voor alle actoren betrokken bij constructie.

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Uw bericht werd succesvol verstuurd.

Het formulier kon niet verzonden worden, gelieve alle velden na te kijken.