U bevindt zich in de sector Energie & andere Procesindustrieën

Brandpreventie

U wilt de brandconformiteit van uw constructie evalueren, u wilt een gebouw ontwerpen dat voldoet aan de Koninklijke Besluiten met betrekking tot brandpreventie? Vinçotte begeleidt u bij uw ontmoetingen met de brandweerdiensten en kan u ook helpen om een afwijkingsdossier in te dienen. Dankzij zijn ervaring helpt Vinçotte u, van de ontwerpfase tot de oplevering van het gebouw, om de conformiteit van het object met de wet vast te stellen.

In het kader van een nieuw bouwproject of een renovatie staan de Vinçotte-ingenieurs aan uw zijde om u te helpen om de Koninklijke Besluiten betreffende de brandpreventie toe te passen, tot het einde van de realisatie, om u ervan te vergewissen dat de wettelijke verplichtingen effectief in acht worden genomen. Vinçotte zal u helpen bij de interpretatie van de Koninklijke Besluiten om uw vergunningsaanvragen te versnellen, terwijl u dankzij onze analyses van uw dossier een duidelijk ontwerp kunt voorleggen aan de brandweerdienst. In het kader van bijzondere gebouwen begeleidt Vinçotte u in uw contacten met het ministerie toe om de nodige afwijkingen te krijgen.

De dienst Burgerlijke Bouwkunde van Vinçotte geeft u de zekerheid dat u een beroep doet op een neutrale en onafhankelijke adviseur die de nodige expertise in huis heeft om u een aangepaste oplossing aan te reiken en u te begeleiden naar een resultaat conform de Koninklijke Besluiten.

Wetgeving

  • Koninklijke Besluiten
  • Het ARAB en de Codex over het welzijn op het werk
  • Gewestelijke en gemeentelijke verordeningen

Normen en standaarden

  • Belgische en Europese normen, onder andere de serie NBN EN 1990 tot 1999 (Eurocodes)

Bijstand op het vlak van brand wordt over het algemeen door de klant (opdrachtgever) gewenst om het brandveiligheidsniveau van zijn constructie te bepalen.

Interesse in deze oplossing? Contacteer ons!

Uw bericht werd succesvol verstuurd.

Het formulier kon niet verzonden worden, gelieve alle velden na te kijken.