24 april Actualiteit , Corona

Wij staan voor u klaar!

Het zijn voor ons allemaal heel uitzonderlijke tijden waarin we voor heel uitzonderlijke uitdagingen staan.

De nood aan correcte informatie is hoog en we merken als marktleider in België dat we nog meer dan anders “gevolgd” worden. We doen dan ook onze uiterste best om u goed te informeren over wat kan en/of moet tijdens deze crisis op vlak van inspecties, controles, audits, certificaties,….

Vinçotte volgt de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad (NVR), de verschillende FOD’s en regionale overheden van nabij op zodat we zowel voor u en voor uw klanten als voor onze werknemers en hun gezin op de best mogelijke manier door deze coronacrisis heen navigeren. Op onze website kan u alle relevante informatie in onze "coronablog" lezen en onze werkwijze vindt u beschreven in ons actieplan “coronaplan”. Vinçotte's hoger doel: ”Wij engageren ons voor een steeds veiligere en efficiëntere samenleving” is daarbij nog steeds relevant en misschien zelfs nog meer dan vroeger.

We geven allemaal het beste van onszelf, tonen onze verantwoordelijkheid en nemen onze voorbeeldfunctie zeer ernstig. We zijn blijven werken en hebben er mee voor gezorgd dat er meer capaciteit in ziekenhuizen beschikbaar kon komen, dat kern-, wind- en andere energieproductie en -transport gewaarborgd bleef, dat de industrie grondstoffen kon blijven produceren, dat de voedings- farma-, en andere essentiële productiebedrijven kwalitatieve en veilige producten konden blijven leveren en dat de hele economie niet volledig stilviel. Als het niet anders kon, deden we dit op de klassieke manier aangepast aan de coronamaatregelen. Meer en meer zijn we het ook op nieuwe manieren gaan doen: klassikale opleidingen zijn online gegaan, online AskVinçotte webinars met honderden deelnemers werden opgezet, we doen nu volop remote audits,…

Nu er vanuit de overheid een werkgroep is samengesteld die de “exitstrategie” voor de coronamaatregelen moet ontwikkelen die vandaag 24 april 2020 aangekondigd gaat worden, beginnen we ons ook voor te bereiden om terug naar een normale(re) operationele situatie te gaan. Of die er meteen of ooit nog zal uitzien zoals voor de crisis valt nog af te wachten maar hoe dan ook, wij zullen voor u klaar staan. Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft of al afspraken wil inplannen.

Zorg goed voor uzelf en uw naasten.

Jos Windey
CEO