Vinçotte heropent haar Academy! Veilig en efficiënt zoals u dat gewoon bent.

Op maandag 18 mei ging onze Academy in Vilvoorde weer open voor de eerste opleidingen. Uiteraard volgen we alle standaard coronamaatregelen: 1,5 meter afstand houden, eenrichtingsverkeer, handen wassen en als je ziek bent, moet je thuis blijven.

Maar we zouden Vinçotte niet zijn als we de implementatie niet zo optimaal mogelijk zouden organiseren en niet een beetje verder zouden gaan dan nodig als het kan en als we dat nuttig achten.

Een dag in ons opleidingscentrum? Die ziet er nu zo uit. U wordt bij de ingang niet meer fysiek opgewacht door onze onthaalmedewerkers, maar we begeleiden u via onze skype intercom aan de inkom naar het juiste lokaal. Bij die ingang vindt u de opleidingsinfo die voor u bestemd is op een groot tv-scherm waar we bovendien ook alle coronamaatregelen nog eens oplijsten. Eenmaal in het lokaal toegekomen blijft u de ganse tijd in dezelfde “bubbel”. Onze trainers hebben de instructie gekregen om bij elke pauze de ramen van de leslokalen open te zetten zodat de ruimte kan verluchten.

Overal waar u komt, vindt u handgel om uw handen te ontsmetten. De plaatsen in de eetruimte zijn gemarkeerd en het meubilair werd waar nodig opgeborgen zodat u enkel op de aangeduide plaatsen kunt eten. Op plaatsen waar we social distancing niet kunnen respecteren, zoals in bepaalde lokalen waar we Non Destructive Testing demonstreren, zijn er ook mondmaskers en handschoenen voorzien.

In de leslokalen is er altijd een afstand tussen de aanwezigen van 1,5 meter of meer. Dat wil zeggen dat er minder mensen zullen zijn en, aardig meegenomen, dat er dus meer tijd is voor een persoonlijke aanpak in een meer familiale sfeer.

De lunch en pauzes vallen nooit samen met andere groepen zodat u veilig en rustig zit met enkel de deelnemers uit uw “bubbel”. Uw lunch moet u deze keer zelf meenemen. U kunt bijgevolg zelf uw beleg kiezen 😊.

Ook de sanitaire ruimtes werden aangepakt om de afstand te kunnen garanderen en in de praktijkruimte werken we met kleinere groepen.

U ziet het, we zijn al helemaal klaar om u in alle veiligheid veilig te leren werken.

Welkom terug.

#staysafe