Vinçotte-nieuwsblog

Volg onze blog en blijf up-to-date!
aug08

Door de Green Deal zullen steeds meer klanten en overheden vragen naar een bewijs van hoe duurzaam hun activiteiten zijn. En de manieren waarop je dit moet aantonen worden steeds meer vastgelegd in regelgeving. Ook voor waterstof is het Europese kader in volle ontwikkeling.

Meer lezen
aug08

Waterstof heeft in vergelijking met aardgas een aantal eigenschappen die het gevaarlijker maken. De risicoanalyse is hier dus uiterst belangrijk. Gezien het hoge risico moeten alle scenario’s waarbij er iets kan misgaan worden bekeken en afgedekt.

Meer lezen
aug08

Vinçotte ondersteunt ondernemingen bij de opmaak van een omgevingsvergunningsaanvraag en bij voorbereiden en uitwerken van studies die aan die aanvraag voorafgaan. Hierbij gaat het onder meer om een omgevingsveiligheidsrapport of aanvullende milieu- en veiligheidsstudies.

Meer lezen
jul15

First launched in 1999, the Suzuki Hayabusa was developed under the concept of “The Ultimate Sport Bike” on public roads. The flagship model of Suzuki is now recognized as a legend and has gained even a cult status in the world.

Meer lezen
jul07

Dosiclient is het nieuwe online customer portal van Vinçotte Controlatom waarop u al uw dosimetrie kunt raadplegen en beheren. Dosiclient is ontworpen met als doel om dit beheer zo efficiënt mogelijk te maken en zo uw administratieve taken omtrent dosimetrie te vergemakkelijken.

Meer lezen
jul01

Bij nieuwe padelvelden is er vooraf akoestisch onderzoek nodig om klachten over geluidsoverlast en lawaaihinder nadien te vermijden.

Meer lezen
jun20

Working with numerous customers, Vinçotte inspects a very high proportion of glass used in the automotive market. In Europe Vinçotte has most likely certified your windscreen or other glass panes on your vehicle.

Meer lezen
mei31

IKO zet volop in om steeds meer gerecycleerd materiaal te verwerken in hun isolatieplaten met behoud van technische eigenschappen om innovatieve en duurzame oplossingen aan te bieden. Om dit te kunnen aantonen nam IKO Vinçotte onder de arm en werd er beslist om te werken volgens de ISO 14021 standaard voor milieulabels en milieuverklaringen.

Meer lezen
mei30

Met mooie referenties als AZ Zeno in Knokke, AZ Alma in Eeklo, UZ Gent, ZNA Antwerpen, AZ St-Maarten in Mechelen, Vulpia, Armonea... is Vinçotte een vaste waarde in de zorgsector en kon uiteraard niet ontbreken op het Zorg.tech Congres 2022 op 17 juni in de Ghelamco Arena in Gent. Het thema is "Circulair Bouwen" waar ons aanbod met o.a. BIMproof en Digi-Tags perfect bij aansluit

Meer lezen
mei20

Nu de Belgische Mededingingsauthoriteit haar goedkeuring heeft gegeven, is Vinçotte officieel deel van de Kiwa groep.

Meer lezen