Vinçotte-nieuwsblog

Volg onze blog en blijf up-to-date!
jan23

De nieuwe batterijverordening 2023/1542 van de Europese Unie, die in februari 2024 van kracht wordt, betekent een belangrijke verschuiving voor batterijfabrikanten, batterijimporteurs en hun toeleveringsketens.

Meer lezen
jan19

Vinçotte levert het Innoptus Solar Team expertise in veiligheid in de aanloop naar de Sosal Solar Challenge.

Meer lezen
jan11

Op 03/04/2023 werd het nieuwe Koninklijk besluit 'Industriële Radiografie’ gepubliceerd.

Meer lezen
dec06

Volgende week praat Alexandra Andries, Lead Contract Engineer bij Vinçotte, over certificatiesystemen voor CE-markering tijdend het Agoria seminarie in Brussel. De presentatie zal ingaan op de verschillende certificatiesystemen die beschikbaar zijn en hoe deze te selecteren voor uw product.

Meer lezen
dec04

In een belangrijke zet om transparantie en wetenschappelijke nauwkeurigheid in klimaatactie te bevorderen, heeft CO2logic, een onderdeel van South Pole, onlangs zijn CO2 Neutral label ge-upgrade.

Meer lezen
nov21

Op 28 november praten we in Stockholm over onze ervaringen bij het gebruik van de floatarm robot arm technologie bij Niet Destructieve Tests (NDT).

Meer lezen
nov09

Vinçotte, lid van de KIWA-groep, werd gecontracteerd door Belgoprocess, voor visuele inspectie en diktemetingen van gebunkerde opslagtanks op hun afvalwaterzuiveringsinstallatie van site 2. Omwille van de ioniserende straling en het risico op radioactieve besmetting werd gekozen voor een inspectie op afstand.

Meer lezen
nov06

Op 16 november vind je ons op de 6de editie van het Salon van de Mede-Eigendom, gericht op syndici en mede-eigenaars, in Brussels Expo.

Meer lezen
okt26

Op woensdag 26 oktober jl behoorden we tot de 8 finalisten voor de 5de editie van de Asset Performance Awards 2023 in Antwerpen, georganiseerd door BEMAS (Belgian Maintenance Association). We presenteerden hier onze "Smart Tools for a Digital Future".

Meer lezen
okt09

Sinds 1 april 2017 is het nieuwe Vlaamse logiesdecreet van kracht. Wanneer u in Vlaanderen uw logies wil aanbieden op de toeristische markt, dient u te voldoen aan een aantal verplichte basisvoorwaarden. Eén van deze voorwaarden is dat uw logies voldoet aan een aantal specifieke brandveiligheidsnormen.

Meer lezen