AskVinçotte webinar 3 april 2020

Op dit moment zijn er heel wat Vinçotte-experten die van thuis werken. Dat is heel wat kennis en expertise die niet meer fysiek tot bij de klanten kan maar die wel beschikbaar is. Daarom hebben we beslist om onze experten online voor u in te zetten.

Op 1 juni wordt namelijk het nieuwe AREI van kracht en veel van onze klanten hebben daar momenteel vragen over. Onze Vinçotte-experten zullen vrijdag 3 april uw vragen online beantwoorden tijdens onze eerste AskVinçotte webinar exclusief voor Vinçotte klanten.

U kan zich op vrijdag 3 april om 11u inloggen, ons webinar volgen en online vragen stellen. U hoeft zich enkel vooraf te registreren via deze link:

AskVinçotte AREI 2020

Ondertussen bereiden we ook de “tijd na corona” voor. Momenteel kunnen veel mensen niet voluit werken. We hebben daarom besloten om van de nood een deugd te maken en alle klassikale opleidingen van Vinçotte Academy (indien mogelijk) online aan te bieden. Zo kunt u onze kwalitatieve opleidingen op uw eigen tempo online volgen en kan u wanneer de quarantaine voorbij is volop aan de slag met alle nodige kennis, certificaten en diploma’s.

Onze eerste online opleiding “Masterclass AREI” is alvast een enorm succes, zowel wat het aantal inschrijvingen als wat de feedback van de deelnemers betreft. We zitten momenteel aan module 5 en u kan nog inschrijven op deze MasterClass AREI 2020 tot 3 april 2020. Tegen eind mei 2020 bent u dan helemaal klaar en volledig op de hoogte van het nieuwe AREI. Een overzicht van alle online opleidingen vindt u hier.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en we houden u up-to-date!

Inschrijven