You are in the sector Energy & other Process Industries

Controle en risicoanalyse op bliksemafleiders

Blikseminslag is niet zonder risico: toestellen of interne netwerken falen, installaties lopen schade op en er is gevaar voor wie in uw gebouwen aanwezig is. Zorg daarom dat u optimaal beschermd bent. Vinçotte is een expert in bliksembeveiliging. Onze specialisten helpen bij risicoanalyses en controles en ontwerpen en installeren ook bliksemafleiders, zodat alle risico’s tot een minimum worden herleid.

Get in touch with us if this solution interests you!

Your message has been sent.

The form could not be sent, please check all fields.

Fill in your question below to submit to our specialist team.

Vinçotte news blog

Follow us on our blog and keep up to date!
Nov 14

Robuuste milieuclaims opzetten die voldoen aan de bepalingen van de ISO 14020-normen? Dat is wat Vinçotte gedaan heeft voor het Green Origin-programma van Air Liquide.

Lees meer
Oct 21

Misschien licht Manager Katrien deze keer wel een tipje van de sluier op?

Ontdek het in deze video
Oct 18

Snel en efficiënt vinden wat je zoekt. Meteen bij de juiste persoon terecht kunnen met je vragen. Onmiddellijk correcte informatie ontvangen. Als eerste op de hoogte zijn van de actualiteit in uw business. Wellicht zijn deze 4 zaken ook voor u belangrijk. Ontdek daarom vandaag nog onze nieuw website. Met uw gepersonaliseerde account ...

Read more
Sep 20

Gisterenavond verkoos Agoria de preventieadviseur van het jaar. Alvast een dikke proficiat aan Kirsten Vanleeuw, hoofd van de interne dienst bij Borealis in Kallo!

Ook bij Vinçotte dragen we veiligheid hoog in het vaandel. We helpen je graag verder met preventie-analyses in je bedrijf.

Lees meer

Read more
Sep 14

Theoretische en praktische opleiding

Dankzij deze opleiding zal u weten welke beschermingsmaatregelen u kan treffen om uw veiligheid en die van uw medewerkers te waarborgen. Ook zal u voortaan aan de eisen kunnen voldoen om een goede werking van de installatie te waarborgen.  

Read more

Sign up for our newsletter and we will keep you up to date!

Register